Heeft u specifieke wensen of staat er niet bij wat u zoekt?
Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

 

Same Day Edit

Wilt u op het feest aan de gasten een korte impressie laten zien van de dag? Dan is de optie Same Day Edit een perfecte oplossing. De Same Day Edit is een video die bij ‘t feest wordt getoond. Deze video duurt circa 3 á 5 minuten en toont alle highlights van de gehele dag. Wij nemen een MacBook mee naar de locatie en zullen een prachtige impressie monteren.

Omdat niet alle gasten aanwezig zijn bij de voorbereiding van de bruiloft. Bijvoorbeeld bij het aankleden en de  fotoshoot, zullen zij verrast worden door de korte impressie. De video zal worden afgespeeld via een beamer of LCD scherm. Dit gebeurt uiteraard in overleg.

€ 249,-

Bruiloftpaal

Laat uw gasten een digitale videoboodschap inspreken. Dit is een nieuwe en meest originele manier om voor het bruidspaar een persoonlijk bericht achter te laten.

Om de videoboodschap op te nemen word er een iPad gebruikt, voorzien van camera en microfoon. Wanneer er op record wordt gedrukt begint de opname. De gasten hebben maximaal 1 minuut de tijd om de videoboodschap in te spreken.

De app is makkelijk te bedienen en na afloop worden alle videoboodschappen verzameld en op DVD gebrand. Een zeer leuke optie voor op uw bruiloft.

€249,-

Digitale videoboodschap

De gasten bedanken voor hun aanwezigheid tijdens of na de bruiloft op een originele manier? Maak een video waarop u een boodschap achterlaat.

De video kan op verschillende manieren gemaakt worden. We kunnen met behulp van foto’s en tekst een video monteren. Of we filmen op locatie. U kunt ook de videoboodschap gebruiken als digitale uitnodiging.

€199,-

 

Jeej!! Promofilmpje van onze bruiloft…. nu nog wachten op de complete versie! Emiel en Steven, goed gedaan!! – Marit

Wij zijn zo blij met onze DVD! Gisteravond met de familie weer genoten van onze dag. Nogmaals bedankt! – Yola & Ian